Inloggen of een code activeren

Activeer de inlogcode of log-in in een bestaand account. Volg bij het activeren van de inlogcode de stappen uit de handleiding. De online cursus werkt het beste als u Google Chroom als browser gebruikt.

InloggenHandleiding

Hoe kom ik aan een inlogcode?
In de opdrachtbevestiging die u per mail ontvangt na uw inschrijving staat de inlogcode vermeld.

Hoelang heb ik toegang in de online cursus?
De online cursus is na het activeren van de cursus 365 dagen onbeperkt beschikbaar. Als de cursus volledig doorlopen is blijft er voor de resterende 365 dagen een naslagwerk beschikbaar.

Ik probeer in te loggen maar het lukt niet, hoe kan dat?
Het systeem houdt rekening met hoofdletters en kleine letters! Heeft u al goed gekeken of u geen spelfouten heeft in uw e-mailadres of wachtwoord? Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Ik ben ingelogd maar de cursus start niet op (hij blijft laden), wat moet ik doen?
Sluit de pagina en open vanuit een andere browser zoals Firefox of Explorer een nieuwe pagina. Typ in de taakbalk www.deVCAcursus.nl/inloggen. Nu kan je opnieuw de onlinecursus starten. Lukt het als nog niet, neem dan gerust contact met ons op.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat nu?
Een nieuw tijdelijk wachtwoord kan u aanvragen op de inlogpagina. Hiervoor is een gebruikersnaam nodig, deze opvragen kan via het contactformulier op de contactpagina van de online leeromgeving. Telefonisch opvragen van uw wachtwoord is niet mogelijk.